Vartalomaitoa ja ripsiväritestailua


Ripsivärituubi ja kosteusvoidepurkki nurmikolla.

Ripsari loppui, samoin kosteusvoide vartalolle, joten oli suunnattava ostoksille. Molemmat löytyivät ruokakauppareissulta ja ilahduttaa kyllä isosti, miten luonnonkosmetiikan valikoima marketeissa kasvaa jatkuvasti!

Urtekramin Green matcha -kosteusvoide

Kuten olen aiemmin kirjoittanut, vartalolle tarkoitetun kosteusvoiteen suhteen olen ennemmin pihistä-tyyppiä. Noin kaksi kolmasosaa vuodesta käytän paksumpia vartalovoiteita tai kookosöljyä, kun iho kuivuu enemmän. Kesäisin tykkään käyttää jotakin kevyempää ja nopeasti imeytyvää. Tanskalaisella Urtekramilla on hyvä valikoima suht kohtuuhintaisia kosteusvoiteita ja pumppupullokin on kätevä käytössä. Olen aiemmin ostanut kookoksen tuoksuista kropparasvaa, mutta nyt päätin kokeilla green matcha -versiota. Tuoksu tässä on mieto ja raikas, mutta koostumukseltaan voide on aika litkuinen (pullossa lukeekin "vartalomaito"). Noh, kunhan tämä loppuu, päädyn todennäköisesti takaisin kookos-versioon.

Laveran Intense Volumizing -ripsiväri

Viimeksi käytössäni ollut ripsari oli Bohon, josta kirjoitin aiemmassa postauksessa. Oikeastaan tarkoitus oli nyt kokeilla Alima Puren ripsiväriä, jonka satuin huomaamaan Ruohonjuuressa puoleen hintaan (!) normaalista. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan ollut lähimmän myymälän valikoimassa, enkä jaksanut lähteä sen kauemmas metsästämään. Ajattelin, että eiköhän marketistakin löydy joku ihan ookoo arkiripsari. (On muuten harmi, että monissa verkkokaupoissa tuotteita ei voi tilata noudettavaksi myymälään! Tätä kysyin Ruohiksessakin, mutta valitettavasti se ei ollut mahdollista.)

Laveran Intense Volumizing -ripsiväri oli harmi kyllä hienoinen pettymys, vaikka muuten monista Laveran tuotteista tykkäänkin. Väriä tulee omaan makuuni liian vähän eikä lopputulos ole näin ollen sitä mitä haen. En raaski kuitenkaan heittää uutta purtiloa samantien roskiinkaan, joten tämän kanssa mennään nyt ainakin jonkin aikaa. Tällaista tämä usein on, välillä osuu ja välillä ei! Oikeastaan vain testaamalla selviää, mikä tuote sopii omaan käyttöön. 

Onko joku löytänyt kohtuuhintaisen luonnonkosmetiikan ripsivärin, jota suositella?


Kommentit