Paras huulirasva, Hurraw!

Kolme huulirasvatuubia kädessä.

Olen jo vuosia käyttänyt Hurraw!-merkin huulirasvoja. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja valikoima on herkullisen houkutteleva: lakritsi, greippi, earl grey, minttu, papaija-ananas... Tuotteet ovat myös tosi riittoisia ja puikko on näppärän kokoinen.

Tällä hetkellä minulta löytyvät seuraavat:


Nämä toimivat hyvin sellaisenaan sekä myös huulipunan alla. Hinta pyörii reilussa viidessä eurossa, joka ei mielestäni ole ollenkaan paha. Tätä huulirasvaa on helppoa ja hygieenistä levittää suoraan puikosta, toisin kuin sormin levitettäviä purkkihuulirasvoja. Tuote kosteuttaa mielestäni hyvin ja sävyttävä versio jättää huuliin luonnollisen hehkun. Aurinkosuojan sisältävä versio jättää huulet aavistuksen vaaleiksi, mikä ei kuitenkaan ole häiritsevää.

Ihka ensimmäinen Hurraw!-rasva, jonka ostin, oli kookos. Se oli muuten hyvä, mutta totesin silloin, että haluan kuitenkin kevyen sävyn huulille ja kookos-versio siirtyikin yökäyttöön. Hurraw!:lla oli pitkään valikoimassaan vain yksi sävyttävä huulirasva, siksi ilahduinkin kun sattumalta löysin hiljattain vadelmaversion vaihteluksi jo pitkään käytössä olleelle kirsikalle.

Huulirasvaa - samoin kuin huulipunaa - tulee varmaan väkisinkin vähän "syötyä", joten siksi tykkään käyttää huulille vain luonnonkosmetiikkaa. Hurraw!:n huulirasvojen värit ja maut ovat täysin luonnollisia.

Kommentit