Mitä meikkipussistani löytyy?

Ripsiväri, puuteri ja rajaustussi pöydällä.

Meikkipussini sisältö purettuna yhteen postaukseen, var så goda! Kaikki muu on luonnonkosmetiikkaa, paitsi meikkivoide.

1) Ripsiväri Boho Volume&green (sävy: musta). Meikkipussini tuorein tulokas ja parin viikon käytön jälkeen sanoisin, että ihan jees. Pysyy suht hyvin ja saa ripset näyttämään vähän pidemmiltä. En silti vielä tiedä, kokeilenko tämän jälkeen taas jotakin muuta.

2) Rajauskynä Alverden nestemäinen eyeliner (sävy: musta). Sain tämän Berliinin-tuliaisina ystävältä syksyllä. Monet Alverden tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan oikein mainioita.

3) Luomiväri Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow (sävyt:  Matt'n Yogurt 35 ja Matt'n Clay 27). Taisin tilata nämä EccoVerdeltä* viime kesänä, mutta en ole ollut ihan tyytyväinen. Tuntuu, että väriä saa sutia aikalailla eli peittävyys ei ole paras mahdollinen. Arkikäytössä nämä kuitenkin menettelevät ja ajattelin käyttää purkit loppuun. 

4) Kulmakynä Boho kulmakynä+harja samassa (sävy: blond). Käytössä ehkä jo kolmas kynä, mitäpä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan!

5) Meikkivoide Lancome Teint Idole Ultra (sävy: 01). Vuosikausien luottotuote, sopivan kevyt ja jättää mukavan mattapinnan + pysyy hyvin koko päivän. Kuten aiemmin kirjoitin, mattapinnan jättävä luonnonkosmetiikan meikkivoide on vielä löytymättä.

6) Puuteri Lavera irtopuuteri (sävy: transparent). En muista mistä tämän ostin, mutta ihan perushyvä puuteri, jota käytän lähes päivittäin.

7) Poskipuna LilyLolo "In the pink". Ostin hiljattain uuden kiekon tätä, koska sävy ja koostumus ovat tuntuneet hyviltä. Väriä tulee sopivasti eikä ole riskinä, että kerralla pölähtäisi liikaa. On myös suhtkoht riittoisa tuote.

8) Huultenrajauskynä Benecos (sävy: brown, mutta ei tässä kyllä ruskeasta ole tietoakaan, vaan väri on kanervanpunainen). En käytä huultenrajauskynää päivittäin, mutta tuote sinällään on mielestäni oikein toimiva.

9) Huulirasva Hurraw! Black cherry tinted lip balm. Sävyttävä kirsikkahuulirasva, joka kosteuttaa ja antaa sopivasti väriä. Toimii arkikäytössä sellaisenaan tai huulipunan alla.

10) Huulipuna Zuii SheerLips (sävy: Lilly). Zuiin huulimeikkejä on kehuttu paljon ja vajaa vuosi sitten ostin viimein itsekin testiin tämän SheerLips-punan, joka onkin ollut erittäin toimiva. Sävy on ihana ja puna levittyy hyvin. 

Hups, lista näyttää jokseenkin pitkältä! Vaikka totuus on, että arkisin meikkaamiseen menee max. 10 minuuttia. Arkimeikkini on aika simppeli, enkä oikeastaan osaa muulla lailla meikatakaan. Juhliin ja iltamenoihin olisi kiva osata tehdä vahvempi silmämeikki varjostuksineen päivineen. Harjoitus tekee mestarin, I know, mutta taidan olla liian laiska treenatakseni...

*Loppuvuodesta huomasin, että EccoVerdellä on nykyään ilmaisen postituksen minimitilaus Suomeen alkaen 79,90euroa. Summa alkaa olla sen verran korkea, että kynnys tilaamiseen on noussut melko lailla. Toki ainahan voisi tehdä kimppatilauksen ja näitä olemme yhden ystäväni kanssa harrastaneetkin joitakin vuosia, mutta silloin postikulut olivat vielä edullisemmat.

Kommentit