Luonnonkosmetiikan meikkivoide - pettymyksestä toiseen?

Kaksi meikkisivellintä kädessä.

Haastavaa on, minkäs teet. Sopivan meikkivoiteen löytäminen luonnonkosmetiikan valikoimista tuntuu olevan visainen pähkinä purtavaksi. Ostin jokunen vuosi sitten paljon hehkutetun RMS:n meikkivoiteen, joka osoittautui omalle iholle aivan liian rasvaiseksi voiteeksi. Sinnikkäästi kuitenkin käytin sitä mm. pohjustusvoiteena luomilla, kun en millään raaskinut heittää kallista purkkia roskiin.

Vuosi sitten tilasin Greenlips Beautystä BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohjan ja valitettavasti siitäkään ei tullut meikkipussini luottotuotetta. Sävyvalinta osoittautui aivan liian vaaleaksi omalle iholleni ja sävyn valinta olikin haastavaa, kun tuotteita ei päässyt missään Helsingissä testaamaan. Tilasin kuitenkin pienemmän matkapakkauskoon, jos tuote osoittautuisikin hutiostoksi. Koostumus on kohtuullisen ok, toki omaan makuun iholle jää liikaa kiiltoa.

Wanted: mattapinta!

Haluaisin löytää luonnonkosmetiikasta mattapinnan jättävän meikkivoiteen ja ahkeran googlailun tuloksena harkinnassa on nyt 100% Pure 2nd Skin Foundation -pohjustustipat. Hintaa purkilla on viitisenkymppiä, joten mielelläni testaisin tuotetta jossakin ennen ostopäätöstä. Alima Puren Liquid Silk Foundation kiinnostaa myös, mutta tuote/sarja on ilmeisesti joiltakin osin uudistumassa eikä kyseistä meikkivoidetta ole tällä hetkellä saatavana.

Vuosia olen käyttänyt Lancomen Teint Idole Ultraa ja koska se jättää mukavan mattapinnan kiiltelemään taipuvaiselle iholleni, en ole malttanut siitä luopua. En tiedä onko luonnonkosmetiikassa monesti sitten vain sen verran öljyjä, että mattapintaisen lopputuloksen aikaansaaminen on mahdoton yhtälö? Mielelläni kuulisin vinkkejä mattapinnan jättävän meikkivoiteen etsintään!

Kommentit