Pihistää vai panostaa?

Huulipuna ja kasvosaippua pöydällä.

Hankin kosmetiikkaa muutaman kerran vuodessa isommilla tilauksilla Eccoverdeltä, perusmarketeista (esim. Citymarketeissa ihan ok valikoima Laveran tuotteita) sekä satunnaisesti Ruohonjuuresta ja ulkomaanmatkoilta (Saksan-reissuilla DM on must!). En ole valmis maksamaan kosmetiikasta suuria summia, joten yleensä pyrin löytämään tuotteet n. 5-20 euron hintahaarukasta. Tämä on onneksi helppoa, koska luonnonkosmetiikan tarjonta on kasvanut viime vuosina valtavasti ja tuotteita on hyvin tarjolla eri hintaluokissa.

Mitä sitten kannattaa hankkia niin halvalla kuin mahdollista ja mistä olen valmis pulittamaan vähän enemmän?

Pihistä:
  • suihkugeelit ja käsisaippuat pestään joka tapauksessa nopeasti pois iholta, joten niissä tyydyn edullisiin vaihtoehtoihin
  • kasvojen puhdistukseen käytän Flow'n mustikka-kasvosaippuaa, joka on to-del-la riittoisaa ja tulee näin hyvinkin edulliseksi
  • vartalovoiteissa löytyy toimivia vaihtoehtoja edullisemmillakin merkeillä, samoin kookosöljy on loistava kosteuttaja, tämän hetken lemppari!

Panosta:

  • hiusten muotoilutuotteita olen testaillut viime vuosien aikana jonkin verran eri merkeiltä ja todennut itävaltalaisen Less is More -sarjan omaan hentoiseen hiuslaatuuni sopivimmaksi. Tuotteet lähentelevät kolmeakymppiä per pullo, mutta ovat riittoisia. Olen testannut Angelroot-volyymisuihketta ja Elderflower-suolasuihketta, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä käytössä.
  • kosteuttava, kestävä ja kaunis huulipuna? Pitkien etsintöjen jälkeen maltoin viimein satsata paljon hehkutettuun Zuii:n Sheerlips-huulipunaan. Sävy Lilly toimii niin arkena kuin juhlassakin!
  • toista kesää käytössä on Algamariksen aurinkosuojavoiteet: viime kesänä ostetun koko kropan aurinkosuojasprayn (SK30) kaveriksi kotiutui loppukeväästä kasvoille tarkoitettu aurinkovoide (SK 30). Kasvoille tarkoitettu tuote on miellyttävämpi käyttää pumppupullon ansiosta ja kätevän kokoinen purkki on näppärä pakata mukaan niin festarireppuun kuin mökkireissuillekin. 


Kommentit