Mainio meikkipohja Alima Purelta

 

Meikkipuuterirasia puisen alustan päällä.

Olen jo vuosia etsinyt omalle iholle sopivaa meikkivoidetta luonnonkosmetiikan valikoimista. Kokeilut voi tiivistää tähän: Luonnonkosmetiikan meikkivoide -pettymyksestä toiseen? Nyt näyttää kuitenkin siltä, että etsintä on ainakin tällä erää ohi!

Alima Puren mineraalimeikkipohja: sävyn valinta

Kuulin Alima Puresta ensimmäisen kerran joitakin vuosia sitten kosmetologilta, joka hehkutti kyseistä jenkkimerkkiä. Huomasin toissaviikolla sattumalta Jolien alepäivät, jossa Alima Puren mineraalimeikkipohja oli hyvässä tarjouksessa. Googlailin kokemuksia tuotteesta ja sävyn valinnasta, joka ilman testausmahdollisuutta on kyllä aikamoista hakuammuntaa. Aikani asiaa punnittua päädyin valitsemaan sävyn "Neutral 2". 

Sävyjä on 6 erilaista ja sen lisäksi kolme eri pohjasävyvaihtoehtoa oman ihon mukaan (cool, warm ja neutral). Valitsin neutraalin pohjan, koska se on ohjeiden mukaan yleensä turvallinen valinta ellei ole varma oman ihon sävystä. Sävyistä harkitsin myös kolmosta, mutta talvea vasten päädyin nyt kuitenkin vaaleampaan. Voi olla, että kesäaikaan sävy nro 3 olisikin parempi.

Tasainen ja luonnollinen lopputulos, jipii!

Tämä mineraalimeikkipohja vakuutti kyllä heti ensi kokeilusta: sävy on oikein hyvä ja lopputuloksesta tuli kivan luonnollinen, mutta kuitenkin pienet virheet peittävä. Koostumus on kevyt ja puuterinen, mutta kerrostamalla meikistä saisi halutessaan peittävämmän. Ainakin ensimmäisten käyttökertojen jälkeen vaikuttaa siltä, että kiiltelyyn taipuvainen ihoni pysyy mattana melko pitkäänkin. Purkki on näppärän kokoinen ja jauhetta on helppo annostella kannen sisäpuolelle, josta sitä on kätevä sutia kasvoille.

Fiilikset tässä kohtaa? Olen iloisesti yllättynyt, koska näyttää siltä että vihdoin olen löytänyt itselleni sopivan meikkipohjan luonnonkosmetiikan valikoimasta! Nähtäväksi jää, tuleeko tästä meikkipussin uusi luottotuote. 

Lue myös: Mistä etsiä tietoa luonnonkosmetiikasta?

Kommentit