Ateriajyvät kulhoruoan pohjana
Sipsejä ja suklaata
Aiemmalta Lidl-reissulta alkukesästä bongasin Oatis kaurasnacksit (makuna rosmariini). Pussi avattiin mökillä ja muutaman popsittuni totesin, että nämä menevät ihan perussipseistä. Kaura ei maistunut niissä mielestäni ollenkaan, eikä rosmariinikaan kovin vahvasti. Tuote ei tosin olekaan pelkkää kauraa, vaan mukana on myös perunarouhetta. Syön sipsejä oikeastaan vain illanvietoissa, juhlissa tai satunnaisesti mökillä, joten sinänsä minulle ei ole merkitystä sillä onko ne tehty perunasta vai kaurasta. Toki on hauskaa, että kaurasta innovoidaan jatkuvasti uutta ja välillä on kiva testailla uutuuksia!
Fazerilta on tullut tämän kesän uutuutena kaurasuklaa, jota en ole vielä ehtinyt testata. Ilmeisesti sitä ei vielä saakaan muuta kuin Fasun omista myymälöistä. Makuvaihtoehtoja on kaksi: kaurachoco ja kaurachoco hasselpähkinä. Kaurasuklaan pointti on maidottomuus eli se sopii myös vegaaneille. Sinänsä kaurasuklaa ei ole ihan uusi juttu, koska ainakin helsinkiläisen Goodion valikoimassa sellaisia jo löytyy (makuina mm. minttu ja laku). Kiinnostaisi kokeilla kaikkia!
Kommentit
Lähetä kommentti