Alkusyksyn parhaat

Keltaisia vaahteranlehtiä puussa.
Tähän postaukseen olen koonnut satunnaisen listan alkusyksyn parhaista jutuista. Syksy on lempparivuodenaikani heti kesän jälkeen!

Alkusyksyn top 6

  • Panta valmis! Tämä on aika uskomaton saavutus tällaiselle kotikutojalle, jonka kaapinperällä lojuu 15cm kaulahuivinpätkää muutaman vuoden takaa ja vielä kauempaa puolikas villasukka... pannankin kanssa meinasi iskeä epätoivo palmikon kohdalla, mutta lopulta sain sen pienen purkamiskierroksen jälkeen onnistumaan. Tästä tuli ehkä himpun liian leveä, mutta jos jaksan niin teen vielä toisen eri värisen ja kapeamman. Ohje löytyy täältä 
  • Kotimaiset omput ja puolukat
    Keräsin taannoisella mökkireissulla kolme tuntia puolukoita ja pitempäänkin olisi tehnyt mieli olla, mutta selkä alkoi jumittaa siinä määrin, että oli pakko luovuttaa. Puolukoita on sitäpaitsi mukavan nopeaa poimia, kun voi kaapia vähän ronskimmin vaan ämpäriin (toisin kuin mustikoita). Nyt puolukoita onkin tullut syötyä aamupuuron kanssa monena päivänä ja keittelin myös vispi- & ruispuolukkapuuroja. Vielä haaveilen ainakin uuniompuista ja puolukkatuorepuurosta!

    Omppuja on tullut syötyä kaksin käsin niitäkin, lisäksi tietenkin omenapaistosta on tehtävä vähintään kerran syksyssä. Ja itsetehty omenasose on ihan parasta puuron päällä!
  • Ilmoittauduin ravitsemustieteen perusopintoihin, koska ravintoasiat kiinnostavat aika paljon ja olen tätä joskus aiemminkin jo harkinnut. Olisi huippua saada tehdä joskus töitä tavalla tai toisella ravintoon tai ruokaan liittyvien aiheiden parissa!
  • Syksyn tv-tarjonta vetää sohvannurkkaan useammin kuin kesällä, jolloin telkkua ei tule juurikaan katsottua. Ensitreffit alttarilla ja Disneyplussan The Mandalorian taitavat olla tämän hetken suosikit.
  • Syksyn uutuuskirjat! Tästä voisin tehdä erillisen postauksen, koska lista on pitkä.. Epäilen, ettei koskaan tule sitä päivää, jolloin saisin kirjaston varausjonon nollille?
  • Lenkkeily aurinkoisessa syyssäässä on ihan best. Etätyön vastapainoksi on pakko päästä ulos ja lähes joka päivä vetäisen lenkkarit jalkaan ja suuntaan auringonpaisteeseen. Ihania ilmoja on onneksi riittänyt ja monesti on vielä pärjännyt pelkällä T-paidalla. Tässä lähistöllä on ihan mahtavat lenkkimaastot ja luonto on päivä päivältä upeammassa ruskaloistossa - niin kaunista!

Kommentit