Viisi faktaa minusta

Keittokirjan aukeama ja sen päällä neuletyö.

Ehkä tässä kohtaa voisi olla hauska kertoa muutama satunnainen asia minusta. Blogeissa on välillä pyörinyt Viisi faktaa -haaste, niin mennään nyt sillä kaavalla sitten:
  • Tykkään pelata lautapelejä. Omasta kaapista löytyvät mm. Seven Wonders Duel, Scrabble, Exploding Kittens, Alias, Monopoli, Menolippu ja Hive. Trivial Pursuit on ihan lemppari isolla porukalla, korttipelit nekin. Ystävien mökillä olen kerran pelannut Boggle-nimistä sanapeliä, jota olen siitä lähtien koittanut metsästää kirppiksiltä (on loppuunmyyty kaupoista).
  • Aloitin hiljattain (omaksi hämmästykseksenikin) pitkästä aikaa neuleprojektin. Puoliksi neulottu villasukka on ollut varmassa tallessa lipaston laatikossa en edes kehtaa sanoa montako vuotta... Nyt kuitenkin innostuin yhden ystäväni vinkkaamana pääpannasta tällä Kalastajan vaimon ohjeella. Olen päässyt siinä ihan mukavasti vauhtiin, vaikka perusteita pitikin vähän kerrata tubevideoiden avulla!
  • Tykkään lukea - erityisesti elämäkertoja ja keittokirjoja. Olen kirjaston suurkuluttaja ja tälläkin hetkellä minulla on varauksessa yli 30 kirjaa, joista osa ei ole edes vielä ilmestynyt. Bongaan kirjauutuuksia mm. netistä, lehdistä ja tuttujen suosittelemana. Tämän kevään uutuuksista lukulistalla ovat ainakin Kirsti Paakkasen elämäkerta, Tarja Kulho: räkkärimarketin kassa sekä Kaura: herkullisia kaurareseptejä & hyvinvointia kaurasta.
  • Haluaisin joskus kirjoittaa kirjan. En tiedä vielä mistä aiheesta ja tuleeko sellaiseen koskaan mahdollisuutta, mutta haaveillahan aina voi. Ehkä jossakin kaukana takaraivossa olevat hatarat ajatukset sen suhteen joskus konkretisoituvat, who knows.
  • Viime vuosien suosikkisarjojani ovat olleet mm. Stranger Things, The Crown, Uusi Sherlock, Silicon Valley ja House of Cards (sarjan päätöskausi oli tosin pettymys). Stranger Thingsistä on tulossa neljäs kausi jossain vaiheessa ja The Crownista viides ja samalla viimeinen tuotantokausi. Pari vanhempaa ikisuosikkia ovat tietty Sinkkuelämää ja Frendit!

Kommentit