Kevään suosikkitee

Teepaketti ja kasvorasva korin päällä.

Kaksi mintunvihreää bongausta viime ajoilta: teetä ja kasvovoidetta.

Uusi teesuosikki

Nordqvistin Viileä luomu vihreä tee&minttu on uusin bongaukseni teehyllystä. Tykkään minttuteestä ja tämä on lisäksi Reilun kaupan luomuteetä. Kiinnosti myös mistä Nordqvistin teet tulevat, joten kävin katsomassa mitä yrityksen verkkosivuilla kerrotaan teen taustoista. Pakkauksessa lukee "Made in Finland" ja lisäksi se, että tuote on "pakattu ja maustettu Suomessa". Itse tee tulee Intiasta, joka on yksi maailman suurimmista teen tuottajamaista. Aiemmin viittasin Finnwatchin raporttiin, jonka mukaan Reilun kaupan sertifikaatti on kriteereiltään kaikkein kunnianhimoisin teen vastuullisuussertifiointi. Osalla Nordqvistin tuotteista, kuten tällä, kyseinen sertifikaatti siis löytyy.

Ja hei, harvoin näkee näin kaunista teepakkausta! (Tämä toimisi vaikka pussilakanoiden kuosinakin!)

Patykan kasvovoide

Meikin alla käytän yleensä Laveran mattavoidetta, joka imeytyy saman tien ja toimii loistavasti meikin alla. Olen yleensä ostanut tätä useamman tuubin kerralla esim. Saksan-reissuilla tai EccoVerdeltä tilatessa, koska hinnassa on niin iso ero verrattuna moneen muuhun ostopaikkaan. Nyt kun viimeinen käytössä ollut tuubi pääsi loppumaan ja Yliopiston Apteekin verkkokaupassa sattui olemaan paljon luonnonkosmetiikkaa alennuksessa, päätin testata tätä Patykan Matte perfecting fluid -kasvovoidetta.

Tuote on tarkoitettu rasvaiselle/sekaiholle ja muutaman viikon käytön jälkeen voin todeta, että tämä toimii oikein mainiosti meikin alla. Patyka on ranskalainen kalliimman puoleinen luonnonkosmetiikkamerkki, johon en ole oikein raaskinut satsata. Nyt kun tämä sattui olemaan alessa, oli hyvä tilaisuus kokeilla Patykaa ensimmäistä kertaa. Laveran mattavoiteeseen verrattuna en ainakaan toistaiseksi ole huomannut juuri mitään eroa, joten taidan kuitenkin palata jatkossa siihen.


Kommentit