Luonnonkosmetiikan shampoo ja hoitoaine kohtuuhintaan

Shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli matolla.

Olen käyttänyt nyt puolisen vuotta OrganicShopin shampoota, hoitoainetta ja suihkugeeliä. Tuotteet ovat osoittautuneet varsin toimiviksi ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiksi. Tuotteissa on kätevä pumppupullo, josta annostelu on helppoa ja tykkään myös tuotteiden raikkaasta tuoksusta!

Omassa käytössä tällä hetkellä ovat:
  • Raspberry&acai -shampoo
  • Raspberry&acai -hoitoaine
  • Mint&lemongrass -suihkugeeli
OrganicShopin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa edullisimmasta päästä. Pieni miinus on, että näitä ei saa lähikaupasta eikä edes isommista hypermarketeista (kertokaa, jos olette jostakin bonganneet!). Tilasin itse viimeksi pääsiäisen aikaan Sokokselta kuvassakin näkyvän trion, kun kaikki verkkokaupan tuotteet olivat -25% alessa.

Luonnonkosmetiikan shampoosuosikkeja

Viime vuosina olen käyttänyt vaihdellen eri merkkien shampoita (mm. Lavera ja Sante), jotka ovat olleet myös oikein hyviä. Santea saa isommista marketeistakin, Laveraa olen ostanut Ruohonjuuresta. OrganicShop on näistä kaikkein edullisin (alle viisi euroa). Onneksi luonnonkosmetiikastakin löytyy monia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja, koska en ole valmis maksamaan shampoosta ja hoitoaineesta useita kymppejä.

Olen harkinnut myös shampoopalan testaamista joltakin kotimaiselta valmistajalta kuten Flow CosmeticsSaaren Taika tai Famo. Olisi kiva kuulla kokemuksia palashampoon käyttäjiltä! Tuleeko puhdasta yhdellä vaahdottamisella? Jäävätkö hiukset pesun jälkeen kovin takkuisiksi?

Kommentit

  1. Näissä Organic Shopin tuotteissa on todella hintalaatusuhde kohdillaan ��

    VastaaPoista
  2. Niin on - tosin sittemmin luin Hesarista jutun firman omistajasta, jonka jälkeen jäi jossain määrin negatiivisempi kuva kyseisestä yrityksestä. En muista tarkkaan enää mistä siinä oli kyse, täytyisi kaivaa juttu jostain ja tsekata.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti